Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Perinneruoka
Miltä maistuisi savustettu poronsydän tai verikreemi – Palkittu kokki Anssi Riihimäki kehittelee uusia pororeseptejä

Miltä mais­tui­si sa­vus­tet­tu po­ron­sy­dän tai ve­ri­kree­mi – Pal­kit­tu kokki Anssi Rii­hi­mä­ki ke­hit­te­lee uusia po­ro­re­sep­te­jä

31.12.2021 11:00
Tilaajille
Inhoatko suolessa keitettyä veri- ja rasvaruokaa, tiedätkö mistä pyörykkäsi on tehty?
Kolumni

In­hoat­ko suo­les­sa kei­tet­tyä veri- ja ras­va­ruo­kaa, tie­dät­kö mistä pyö­ryk­kä­si on tehty?

08.12.2021 04:00 2
Tilaajille
Yritimme selvittää oikean tavan tehdä kuivalihaa - tehtävä on mahdoton: "En uskalla antautua”

Yri­tim­me sel­vit­tää oikean tavan tehdä kui­va­li­haa - tehtävä on mah­do­ton: "En uskalla an­tau­tua”

15.03.2018 09:00