Juuri nyt: Kolme kuu­sa­mo­lais­ta kes­kus­ta­vai­kut­ta­jaa erosi puo­lueen jä­se­nyy­des­tä

Luonnonsuojelu: Nokia pe­rus­taa uuden luon­non­suo­je­lu­alueen Ala-Kit­kal­le

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Mars mäen laskuun ja rastien et­sin­tään - Tänään start­taa viikon kestävä leik­ki­mie­li­nen ras­ti­suun­nis­tus Kuu­sa­mon kes­kus­tas­sa: ota kuva, bongaa peh­mo­le­lu, etsi jäinen sydän ja lähetä kuva meille!

Sunnuntaina vietetään yhtä aikaa sekä laskiaista että ystävänpäivää.

Sunnuntaille sattuvat sekä laskiainen että ystävänpäivä. Samalla starttaa koko viikon kestävä, leikkimielinen rastisuunnistus Kuusamon keskustassa.

Kuusamon seurakunnan, SPR:n Kuusamon osaston ja Koillissanomien ideoimilla rasteilla voi ainakin laskea mäkeä, ottaa valokuvia, etsiä jäisiä sydämiä, bongata pehmoleluja ja arvuutella. Myös nyt käynnissä oleva Yhteisvastuukeräys on näkyvästi esillä suunnistuksessa.

– Kiitos kuuluu meidän kanttorille Laura Piiloselle, joka hoksasi jo vuosi sitten, että sattuu samalle päivälle laskiainen ja ystävänpäivä ja että päivää voisi juhlistaa erityisesti, kappalainen Marika Villikka kertoo.

– Nyt ideaa lähdettiin viemään eteenpäin ajatellen, miten voitaisiin kaikkien näiden rajoitusten keskellä piristää kuusamolaisia ja tarjota turvallista tekemistä, joka kannustaisi lähtemään ulos.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.