Kumppanietu
Tilaajille

Tans­si­teat­te­ri Rimp­pa­rem­min Huu­mo­ri­hom­mia? Esi­tyk­set 8.4.-19.5.

Koillissanomien tilaajan kumppanietuna normaalihintaiset teatteriliput kaksi yhden hinnalla.

Huumorihommia?

Mikä meitä naurattaa ja mille saa nauraa kysyy Huumorihommia?, Tanssiteatteri Rimpparemmin uusin, keväällä 2022 ensi-iltansa saava, kahden esityksen kokonaisuus, jossa pureudutaan komiikan, huumorin ja naurun ytimeen totistakin totisemmalla otteella. Mitä se komiikka oikein on ja kuuluuko huumorihommien naurattaa? Huumorihommia? kutsuu katsojan naurettavalle ja absurdillekin kokemusmatkalle koomisuuden alkulähteille. Huumorihommia? käsitellään niin tanssin, fyysisen teatterin kuin klovnerian keinoin.

huumorihommia

Maailman Teatteripäivän juhlan kunniaksi Tanssiteatteri Rimpparemmi tarjoaa

Koillissanomien tilaajan kumppanietuna normaalihintaiset teatteriliput 2 yhden hinnalla.

Eikö olekin jo aika istua katsomoon ja antaa kokemuksen yllättää?
Maailman Teatteripäivän lipputarjous 2 lippua yhden hinnalla on voimassa Lippu.fi palvelussa su 27.3.- su 17.4.2022. Tarjous koskee normaalihintaisia lippuja Tanssiteatteri Rimpparemmin Huumorihommia? esityksiin. Normaalilippu ennakkoon maksaa 25€ + lippu.fi palvelumaksu. Nyt siis kannatteekin ostaa kaverin, siskon, sukulaisen, naapurin tai vaikka pomon kanssa liput kevään Huumorihommia? esityksiin.

Esityspäivät ja liput täältä

Kevään 2022 esityspäivät: pe 8.4. klo 19 (K-18), la 9.4. klo 19 (K-18), la 7.5. klo 13 päivänäytös, to 19.5. klo 13 päivänäytös, to 19.5. klo 19 (K-18).

Tanssiteatteri Rimpparemmi, Lapinkävijäntie 3, 96100 Rovaniemi, rimpparemmi.fi

Hyödynnä etu ja osta liput: