Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Vir­he­mak­sul­la pitäisi kul­ku­pe­liään park­ki­hal­lis­sa jopa neljä vuo­ro­kaut­ta – Rukalla ensi vii­kol­la alkava py­sä­köin­nin­val­von­ta tuli tar­pee­seen: "Autoja jätetty pe­las­tus­teil­le"

Rukan kylän kiertoliittymät ja parkkialueet syynätään tarkasti tiistaista lähtien, kun alueilla aloittaa ParkkiPate Oy:n pysäköinninvalvonta. Varsinkin kiertoliittymissä pysäköinti haittaa kuorma-autojen ja bussien kulkua. Pelastusteille parkkeeraus taas vaarantaa turvallisuuden.

– Onhan se tavallaan ihan oikein. Jos pysäköi väärin, niin siitä saa sakon.

Tätä mieltä on raahelainen Seppo Paakkonen ensi tiistaina Rukalla alkavasta pysäköinninvalvonnasta. Kellon lyötyä tiistain puolelle Rukan kylän kiertoliittymät ja taksitolpan läheinen pysäköintialue ovat ParkkiPate Oy:n valvonnan alla.

Väärille ja jopa vaarallisille paikoilla jätettävät autot ovat Rukalla ongelma.

Rukakeskus Oy:n paikallisjohtaja Matti Parviainen sanoo, että sinne tänne jätetyistä autoista koituu olennaista haittaa tavarantoimittajien kuorma-autoilla sekä linja-autoille, jotka eivät mahdu kulkemaan kiertoliittymissä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi