Anni Pa­lo­jär­vi pon­nis­ti Po­siol­ta mu­siik­ki­ural­le - tuoreen tans­si­or­kes­te­rien SM-ko­koon­pa­non jäsen

Neitoset juhli SM-voittoaan Seinäjoella. Vasemmalta Marja Pisilä, Satu Palmroos, Anni Palojärvi, Stiina-Emilia Kemppainen ja Heli Korkiala.
Neitoset juhli SM-voittoaan Seinäjoella. Vasemmalta Marja Pisilä, Satu Palmroos, Anni Palojärvi, Stiina-Emilia Kemppainen ja Heli Korkiala.
Kuva: NEITOSET

Tanssiorkesterien tuoreen Suomen mestarin Neitosten jäsen Anni Palojärvi kiittelee musiikin perusopetusta, jota hän sai Posiolla peruskouluikäisenä.

– Oli hyvä, että täällä järjestettiin musiikkiopiston opetusta. Pianonsoiton opettaja Juha Puurula kävi Rovaniemeltä asti, Palojärvi sanoo.

– Peruskoulun musiikinopettaja Tiina Haatajakin kannusti hakemaan jatkokoulutukseen. Sen jälkeen minulla on hommaa riittänyt kovasti joka vuodelle.

Palojärvi opiskeli peruskoulusta päästyään ensin Pop & Jazz Konservatorio Lappiassa Torniossa, sitten musiikkikasvatusta Oulun yliopistossa ja nyt Sibelius-Akatemiassa.

– Olen soittanut keikoilla vuodesta 2015 lähtien. Teen aktiivisesti itsekin musiikkia. Siinä samalla ehtii ihan hyvin opiskella.

SM-kilpailu järjestettiin Seinäjoen Tangomarkkinoiden yhteydessä.

Neitoset on jäsentensä yhteinen, vuoden alussa perustettu yritys. Kokoonpanoon kuuluvat Palojärven (koskettimet ja laulu) lisäksi Marja Pisilä (laulu), Stiina-Emilia Kemppainen (harmonikka, koskettimet ja laulu), Heli Korkala (basso, klarinetti, kitara ja laulu) ja Satu Palmroos (rummut).