Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Es­teet­tö­myys ja su­ju­vam­pi rah­ti­lii­ken­ne rat­kai­si­vat – Mat­ka­huol­to muuttaa uusiin ti­loi­hin elo­kuus­sa

Matkahuolto sekä Hengarilla -vaateliike siirtyvät uusiin tiloihin. Yrittäjä Kaisa Niemelä kertoo, että muuttoon vaikuttivat esteettömyys ja linja-autojen rahtiliikenteen helpottuminen.

Matkahuolto sekä Hengarilla -naistenvaateliike siirtyvät uusiin tiloihin Torikeskukseen. Toiminta uusissa tiloissa on tarkoitus aloittaa elokuun ensimmäisenä päivänä.

– Meille tarjottiin mahdollisuutta muuttaa Torikeskukseen entisen Suomalaisen Kirjakaupan tiloihin. Yhdessä miehen kanssa puntaroimme hyviä ja huonoja puolia ja kyllä se oli meille hyvä paikka kaikin puolin, kertoo matkahuollossa toisena yrittäjän toimiva Kaisa Niemelä.

Muuttopäätökseen vaikuttivat muun muassa parkkipaikka sekä esteettömyys.

Yksi suurimmista syistä oli kuitenkin se, että linja-autojen rahtiliikenne tulee muuttumaan paljon toimivammaksi muuton myötä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.