FC PaKa maa­lit­to­maan ta­sa­pe­liin - paik­ko­ja oli, mutta vii­meis­te­ly ei on­nis­tu­nut: "Se jäi vähän kai­ve­le­maan"

-
Kuva: Jussi Väätäinen

FC PaKan kausi jalkapallon miesten Viitosessa jatkui lauantaina, kun joukkue kohtasi vieraskentällä Oulun Jalkapalloklubin. Kolmella voitolla kauden aloittanut PaKa kolmen viikon ottelutauolta ja sai tällä kertaa tyytyä tasatulokseen 0-0.

PaKa lähti otteluun hieman muuttuneella kokoonpanolla. Maalipuiden välissä ottelussa seissyt Ville Karjalainen kertoo, että poissa oli useita avauskokoonpanon pelaajia.

– Meiltä puuttui 6-7 sellaista pelaajaa, jotka ovat normaalisti avauksessa. Puolustuslinja oli uusi, maalivahti oli uusi ja vähän kaikki meni uusiksi, Karjalainen kertoo.

PaKan topparina debytoi Mika Kieränen, joka pelasi Karjalaisen mukaan hyvän ottelun Pitkäsen Harrin parina. Noin puolen tunnin kohdalla OuJK pääsi yrittämään maalintekoa rangaistuspotkusta.

– Kieräsen Mika kamppaili rangaistusalueen rajalla j avastustajan isompi kaveri jurkkamaisesti heittäytyi. Siinä meni kyllä tuomari vähän halpaan, joten oli oikeutettua, että torjuin sen.

Karjalainen sanoo, että FC PaKalla oli toisella jaksolla useita paikkoja viimeistellä, mutta tällä kertaa maalit jäivät tekemättä.

– Se jäi vähän kaivelemaan, kun ei maaleja saatu.

Toisella jaksolla FC PaKaa säikäytti tilanne, jossa Jaakko Meriläinen joutui lähtemään ambulanssilla sairaalaan.

– Jaakko sai aivotärähdyksen. Onneksi siinä kuitenkin selvittiin säikähdyksellä ja mies on kunnossa.

PaKa palaa yli kuukauden jälkeen kotikentälle viikonloppuna. Edessä on kahden ottelun mittainen rupeama. Lauantain otteluun vastustajaksi saapuu Tervarit-j. Sunnuntaina vastassa on Hercules/Herkku-Papat. Viikonloppuna Kuusamossa pelataan myös Yöttömän yön jääkiekkoturnaus, mikä vaikuttanee FC PaKan edustuksen kokoonpanoon.

–Kiekkojätkät ovat todennäköisesti siellä kiekkoturnauksessa, mutta muuten saamme nämä nyt poissa olleet mukaan, Karjalainen kertoo.