Jää­vuo­rot alkavat per­jan­tai-il­ta­päi­vä­nä – katso kuvat Kuu­sa­mon uudesta jää­hal­lis­ta

Jukka Makkonen katselee uuden jäähallin jäälle. Vuorot hallissa alkavat perjantaina. Ylhäältä on jäälle hyvät näkymät. Katsomon penkit ovat värikkäät. Vaihtopenkki. Suihkutilat. Pukukoppi. Jääkaappi oli vielä tyhjä. Liikuntahallin laajennusosassa oli salibandypelit käynnissä torstaina.
Jukka Makkonen katselee uuden jäähallin jäälle. Vuorot hallissa alkavat perjantaina.
Jukka Makkonen katselee uuden jäähallin jäälle. Vuorot hallissa alkavat perjantaina.
Kuva: Mikko Halvari

Kuusamon uusi jäähalli saadaan vakiovuorojen osalta käyttöön huomenna perjantaina. Kuusamon monitoimihalli ( jäähalli + liikuntahallin laajennus ) läpäisi vastaanottotarkastuksen keskiviikkona.

– Vielä on pieniä juttuja laitettavana, kuten listoja ja sellaisia. Tärkeintä kuitenkin on, että vuorot ja pelit saadaan nyt pyörimään, Kuusamon kaupungin liikuntapalveluiden tulosyksikön johtaja Jukka Makkonen kertoo.

Jäähallin vuorot alkavat pyöriä huomenna perjantaina kello 15. Sekä lauantaina että sunnuntaina on maksuttomia tutustumisvuoroja niin luistelijoille kuin kiekkoilijoille. Maksuton luisteluvuoro on ohjelmassa myös ensi tiistaina ja kiekkovuoro ensi keskiviikkona.

– Jäähallille voi myös varata maksullisia vuoroja. Kulku tapahtuu tästä uimahallin kassan kautta.

Vielä on pieniä juttuja laitettavana.

Liikuntahallin puolella on nyt saatu käyttöön hallin laajennusosa, eli ns. nelososa. Laajennusosan myötä liikuntahallissa pääsevät myös jumpat käyntiin.

– Jumpat alkavat maanantaina.

Makkonen kertoo, että jäähallin varsinaisen avaustapahtuman ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon.

– Sille ei vielä paikkaa löytynyt.

Ylihuomenna lauantaina jäähallissa pääsevät pelaamaan F-juniori-ikäiset kiekkoilijat Leijonaliigan turnauksessa. Viikonlopun ohjelmassa on myös D-junioreiden otteluita.