Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Jos sää sallii, lauan­tai­na pääsee tes­taa­maan per­he­au­ton­sa huip­pu­no­peu­den kii­to­ra­dal­la – Pu­das­jär­vel­lä jär­jes­te­tään No Speed Limit -ta­pah­tu­ma jo 15. kertaa

Lauantaina järjestettävässä No Speed Limit -tapahtumassa voi testata vaikka oman perheautonsa huippunopeuden Pudasjärven lentokentällä. Säävarauksen vuoksi tapahtuma joudutaan perumaan, jos lauantai on sateinen.

Tulevana lauantaina autoilijat ja moottoripyöräilijät pääsevät mittaamaan ajopeliensä huippunopeuksia, kun Pudasjärven lentokentällä järjestetään jo viidettätoista kertaa No Speed Limit - Huippunopeuden mittauspäivä -tapahtuma. Tapahtuman järjestävän Taivalkosken Moottorikerhon puheenjohtajan Teppo Niskasaaren mukaan ainoa huolenaihe tällä hetkellä on sää. Jos vettä tulee kuin aisaa, kentällä ei voida turvallisuussyistä ajaa. Tapahtumassa on siis säävaraus.

– Pieni tihku ei haittaa eivätkä kuurot, ne kuivuvat vartissa. Odotellessa voi kahvitella ja jutustella muiden kuljettajien kanssa, Niskasaari kertoo.