Ka­na­da­lais­täh­ti laulaa lui­kaut­taa Kuu­sa­mon mai­se­mis­sa – katso Carly Rae Jep­se­nin uusi video

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä ja moninkertainen Grammy-ehdokas Carly Rae Jepsen julkaisee perjantaina uniikin version hänen uusimman Dedicated-albumin kappaleesta The Sound. Upea live-esitys kuvattiin ja äänitettiin Ruka-Kuusamon kauniissa maisemissa järven rannalla osana Sound of Lapland -projektia Visit Finlandin, House of Laplandin ja Finnairin kutsumana.

Katso video tästä.

The Sound (Live in Lapland, Finland) -videolla nähdään ja kuullaan, miten Carly ja hänen bändinsä ovat tuoneet elektronisten elementtien sijaan kappaleeseen mukaan luonnollista ja rauhallista äänimaailmaa. Kappale on ainutlaatuinen artistille siinäkin mielessä, että sekä audio että video on nauhoitettu täysin Lapin luonnossa. Videon myötä pääsee myös ihailemaan Ruka-Kuusamon kaunista järvimaisemaa.

Carly Rae Jepsenin ohjelmaan Lapissa kuului kuvausten lisäksi muun muassa vierailu husky-farmilla, rentoutumista saunassa, melontaa ja paikalliseen ruokakulttuuriin tutustumista. Artisti tulee myöhemmin julkaisemaan myös behind the scenes -materiaalia matkastaan ja kokemuksistaan Lapissa, jossa hänen koko yhtyeensä rentoutui ja inspiroitui Suomen luonnosta pitkän kiertueen jälkeen.

– Luonto on tärkeässä osa lapsuuttani ja osa parhaita muistojani. Suomen Lapissa sain nauttia uskomattomasta hiljaisuudesta, joka antoi omille ideoille tilaa virrata. Kokemus oli aivan uskomaton, Carly Rae Jepsen kertoo, Universal Musicin tiedotteessa.

33-vuotias Carly Rae Jepsen teki läpimurron vuonna 2011 julkaistulla Call Me Maybe -hitillä, joka ansaitsi myös kaksi Grammy-ehdokkuutta. Kappale on myynyt Suomessa nelinkertaista platinaa. Vuonna 2015 julkaistu kriitikoiden ylistämä albumi Emotion on ylittänyt Suomessa kultarajan ja sisälsi niin ikään tunnettuja hittejä, kuten platinaa myyneen I Really Like You -singlen sekä kultarajan ylittäneen Run Away With Me -kappaleen.