Kärpät Hockey Camp kesällä Kuu­sa­moon

Jääkiekon tulevat mestarit leivotaan tulevana kesänä Kärppien kesäleirillä Kuusamossa. Heinäkuun yöttömässä yössä pohjoisen jääkiekon huippuvalmennus kerää kasaan 66 tulevaisuuden tähteä eri puolilta Suomea. Vertaamme vailla olevalla leirillä leiriläiset pääsevät reippaan jääajan lisäksi kokemaan Kuusamon kosket, seikkailemaan luonnossa ja tapaamaan niin Seidan noidan kuin muutaman yllätysvieraankin.

Rukapalvelu Oy, Oulun Kärpät sekä Kuusamon Pallo-Karhut järjestävät yhteistyössä jääkiekkoleirin vuonna 2008-2009 syntyneille ajalla 30.6-5.7.2019. Tavoitteena on luoda uusi konsepti, jossa nuoret kiekkolupaukset pääsevät normaalin harjoitusajan tauolla harjoittelemaan intensiivisesti laadukkaassa valmennuksessa. Oulun Kärpät ovat yksi Suomen parhaimmista jääkiekkojoukkueista ja heidän harjoittelumetodi on koettu erityisen laadukkaaksi. Tämä leiri tarjoaa harjoittelun lisäksi lapselle luonnossa olemista, elämyksiä sekä yhteisöllistä olemista samanhenkisten kanssa.

– Heinäkuussa perheet pääsevät viettämään yhteistä lomaa Suomen kauniin luonnon sylissä ja samalla ikäluokkaan kuuluva lapsi pääsee harjoittelemaan jääkiekkoa, tutustumaan omanikäisiin kavereihin sekä nauttimaan elämyksistä. Nuoren ollessa jääharjoituksissa, järjestämme tarvittaessa muulle perheelle erilaista aktiviteettia, mutta myös yhdessä vietetään aikaa, kertoo Rukapalvelu Oy:n myyntijohtaja Mika Määttä tiedotteessa.

– Suomessa on useita jääkiekkoleirejä, mutta meidän leiri poikkeaa sillä, että siihen on yhdistetty muutakin. Joukkuetaitoja kehitetään erilaisin aktiviteetein ja elämyksin. Pidämme tärkeänä, että nuoret oppivat tasapainoiseen elämään johon liittyy jääkiekko, ulkoilu, ystävyys ja perhe, hän jatkaa.

Kärpät Hockey Camp tarjoaa kiekkonuorille tehokkaan jääharjoittelun viikon ajan. Jääharjoituksista vastaa Oulun Kärppien junioreiden vastuuvalmentaja Tapio Kontio. Leirin oheisharjoittelu tapahtuu Kuusamon laadukkaissa urheilupuitteissa ja niiden vetovastaavina toimivat Kuusamon yleisurheilijanuoret. Jää- ja oheisharjoitteluiden lisäksi leiriin sisältyy elämyksiä, yhteisöllisyyden ja joukkuehengen luomista, terveellisten elämäntapojen ja hyvän ravinnon läpikäyntiä sekä tietysti illallisen yllätyksineen. Leirin hinta on 690 euroa, ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, jääharjoitukset, oheistoiminnan, elämykset sekä leiripaidan.