Kir­ka-mu­si­kaa­li Kuu­sa­mos­sa

-

Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista, Kirkasta, valtaa Kuusamotalon perjantaina 29.11. kello 19.

Suomen Musiikkiteatterin Hetki Lyö -musikaali sai ensi-iltansa reilu vuosi sitten, ja sen jälkeen on ollut 60 loppuunmyytyä esitystä ja vastaanotto on ollut huikea.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tavataan suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen.

Esityksessä koetaan laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

Hämäläiselle Kirkan-roolin esittäminen on ollut unelmien täyttymys, sillä hän on pikkupojasta asti ihaillut Kirkaa. Hän onkin kuin ilmetty Kirka, varsinkin ääneltään, mutta myös ulkonäöltään.

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat.

Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti <span class="type--person">Ilari Hämäläinen</span>.