Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Kuu­sa­mos­sa nähdään kaksi eri-ikäis­tä Mariaa

Neljäntienristeys-näytelmän roolit on julkistettu. Toisin kuin aikaisemmissa Neljäntienristeyksen teatterisovituksissa Marian rooli on jaettu vanhemman ja nuoremman Marian rooleihin.

– On suuri kunnia saada näytellä Tommi Kinnusen tekstin pohjalta ja vielä niin keskeistä henkilöä kuin kätilöä. Olen todella onnekas, että saan olla tällaisessa mukana, hehkuttaa Maria Mustonen vanhemman Marian rooliaan.

Nuorempaa Mariaa esittää hänen tyttärensä Silja Mustonen. Myös Siljan tytär Viivi Skog näyttelee Neljäntienristeyksessä Minna-tytön roolia. Minnan roolissa nähdään myös Sofia Rontti.

Melkein kaikki roolit on syksyn aikana täytetty, mutta pari miestä voi päästä vielä mukaan näytelmään. Näytelmän harjoitukset ovat juuri alkaneet. Kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä Kuusamon Näyttämön puheenjohtajaan Heikki Siikaluomaan, puh. 044 0826808. Puheenjohtaja näyttelee esityksessä itse apteekkaria.

Rooleissa

Neljäntienristeys-näytelmän roolit:

Maria (vanhana): Maria Mustonen

Maria (nuorena): Silja Mustonen

Onni: Markku Santanen

Lahja (vanhana): Tiina Koskela-Janhunen

Lahja (nuorena): Päivi Korhonen

Lahja (tyttö): Emmi Isokoski

Helena: Ida Törmänen

Anna: Hannele Koski

Kaarina: Minna Tahkola

Johannes: Matti Ervasti

Johannes (poika): Topias Siikaluoma

Apteekkari: Heikki Siikaluoma

Oululainen: ?

Nimismies: Mikko Ronkainen

Wilhelm: Valto Haapakoski

Poliisi: Mika Fljöit

Parmuska: Teresa Savolainen

Minna: Viivi Skog/Sofia Rontti

Maarit: Suvi Törmänen/Säde Raatikainen