Lähde tiis­tai-il­ta­na kun­nia­kier­rok­sel­le KEV:n kanssa – seuran tu­ke­mi­seen voi osal­lis­tua myös mi­ni­kier­rok­sel­la tai sau­va­kä­ve­le­mäl­lä

Kuusamon urheilukentällä juostaan tiistaina 10.9 kunniakierros Kuusamon Erä-Veikkojen johdolla.

Suomen Urheiluliitto ja sen jäsenseurat järjestävät vuosittain kunniakierroksia eri puolilla Suomea. Kunniakierros on varainkeruukampanja, jonka perinne on jatkut jo yli 36 vuotta. Nyt on vuorossa 38.kerta.

Tapahtumasta saatavat tuotot käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. Ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yksityishenkilöistä ja yrityksistä. Pienin tukisumma on 15 euroa.

Kunniakierrokselle voi osallistua myös tukemalla juoksijoita ja kävelijöitä.

Tällöin suoritettujen kierrosten määrällä kerrotaan ko.tukisumma. Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumiin, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Kuusamon Erä-Veikkojen yleisurheilujaosto järjestää tapahtuman TIISTAINA 10.9. klo 18 – 19. Numerolappujen jakaminen aloitetaan klo 17.

Pienimmät mukana olevat urheilijat kiertävät ns. minikunniakierroksen eli 12 minuuttia kenttää ympäri. Kenttää voi kiertää juosten, kävellen tai molempia tapoja vuorotellen hyödyntäen. Jos haluaa sauvakävellä, niin silloin pitää sauvojen piikeissä olla kumisuojat, ettei radan pinta vahingoitu.

Seurat saavat tietyn prosenttiosuuden keräämästään tuloksesta riippuen keräämästään summasta.