Mainos

Lai­no­jen ku­luis­sa ja ko­rois­sa on eroja!

Lainan ottamisessa kannattaa olla tarkkana, sillä lainojen kuluissa ja koroissa voi olla yllättävän suuria eroja. Jos olet jo tullut ottaneeksi kalliita lainoja, ei peli kuitenkaan ole vielä menetetty, vaan voit vielä tässäkin vaiheessa yhdistää kalliit lainasi yhdeksi kilpailutetuksi yhdistelmälainaksi ja säästää näin jatkossa runsaasti rahaa, aikaa ja vaivaa!

-

Lead Group Oy:n asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen kertoo, kuinka kilpailutat ja yhdistät kalliit lainasi helposti ja nopeasti kotoasi käsin.

Miksi kalliit lainat kannattaa yhdistää?

Eri pankkien ja muiden lainanmyöntäjien tarjoamissa lainoissa saattaa olla yllättävän suuria eroja kulujen, korkojen ja maksuaikojen osalta.

Etenkin joidenkin aiemmin otettujen kulutusluottojen korot saattavat olla yllättävän korkeita, mikä tekee lainan takaisinmaksamisesta tavallistakin haastavampaa. Saatat olla tilanteen johdosta jopa suoranaisissa taloudellisissa vaikeuksissa tai ainakin vaarassa ajautua erityisen haastavaan tilanteeseen.

Kun kilpailutat ja yhdistät lainat, voit säästää jopa tuhansia euroja, mikä on suuri summa lähes jokaiselle kotitaloudelle. Rahan säästämisen lisäksi säästät myös aikaasi, sillä jatkossa sinulla on huolehdittavana vain yhden lainan takaisinmaksu. Tämä vähentää stressiä ja voit käyttää säästyneen ajan johonkin muuhun – vaikka lisätöiden tekemiseen, mikä tuo talouteesi jälleen lisää kaivattua liikkumavaraa.

"Kalliiden lainojen yhdistäminen on hyvä ja helppo tapa säästää rahaa ja vähentää omaan taloudenpitoon liittyvää stressiä", toteaa Anna Mäntynen.

Hänen mukaansa yllättävän monella hänen tapaamallaan asiakkaalla on vaikeuksia maksaa takaisin useita lainoja usealle eri lainanantajalle sovitussa ajassa.

"Kun kalliit lainat on yhdistetty, on taloudenpito helpottunut huomattavasti ja moni asiakas on todennut, että harmittelee vain sitä, miksei yhdistänyt kalliita lainoja jo aiemmin", sanoo Anna Mäntynen, jolle tilanne on erityisen tuttu.

Kalliiden lainojen yhdistämisen ja kilpailuttamisen helppous yllättää

Anna Mäntynen on työssään asiakaspalvelujohtajana huomannut, että moni on yllättynyt myös siitä, kuinka helppoa ja nopeaa on kilpailuttaa ja yhdistää kalliita lainoja netin kautta.

"Kalliiden lainojen yhdistäminen ja uuden lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti kotoa käsin ja tämä on monelle nykyisten lainojensa kanssa tuskailevalle asiakkaalle suuri yllätys", kertoo Anna Mäntynen.

Takana ovat ne ajat, jolloin lainan hakeminen ja muut lainaneuvottelut vaativat pankinjohtajan tapaamista, sillä nykyisin kalliiden lainojen yhdistäminen ja uuden lainan kilpailuttaminen onnistuu näppärästi yhden hakemuksen täyttämällä.

"Monelle asiakkaalle on tullut täytenä yllätyksenä, kuinka helppoa kalliiden lainojen yhdistäminen ja kilpailuttaminen käytännössä on ja kuinka paljon rahaa muutaman minuutin työllä voi säästää", sanoo Anna Mäntynen.

"On aina yhtä upeaa saada asiakkaalta hyvää palautetta siitä, kuinka kalliiden lainojen yhdistäminen ja kilpailuttaminen on tuonut omaan talouteen lisää liikkumavaraa ja kuinka se on helpottanut asiakkaan taloudenhoitoa sekä taloudellista tilannetta", jatkaa Anna.

Kuinka kalliiden lainojen yhdistäminen ja kilpailuttaminen tapahtuu käytännössä?

Kun haluat yhdistää kalliit lainasi yhdeksi lainaksi paremmilla ehdoilla, sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus Yhdistalaina.com sivustolla. Mainitse hakemuksessasi, että haluat hakea yhdistelylainaa.

Jos taas olet hakemassa täysin uutta lainaa, suosittelen kilpailuttamaan lainan Joustoluotto.com palvelumme avulla. Palvelumme kilpailuttaa erilaiset tarjoukset puolestasi, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaan ja edullisimman mahdollisen lainan.

"Kun asiakas täyttää sivustoltamme löytyvän lainahakemuksen, yhdistämme lainanhakijan edullisimmalle mahdolliselle lainantarjoajalle. Pystymme tähän, koska teemme yhteistyötä useiden alan johtavien pankkien ja muiden rahoituslaitosten kanssa", toteaa Anna Mäntynen.

"Kauttamme on mahdollista hakea lainaa 2 000–60 000 euroa ja sille on mahdollista saada 1–15 vuoden maksuaika", jatkaa Anna.

Mitä sitten tapahtuu lainatarjouksen lähettämisen jälkeen?

"Lainahakemuksen täytettyään asiakas voi jäädä odottelemaan henkilökohtaisia lainatarjouksia, jotka palvelumme toimittaa suoraan asiakkaalle. Osa tarjouksista voi tulla jo muutaman minuutin sisällä tai viimeistään parin vuorokauden sisällä, mutta kannattaa odottaa kärsivällisesti useampia tarjouksia, jotta pääsee aidosti valitsemaan parhaan tarjouksen päältä", neuvoo Anna Mäntynen.

"Kun asiakas saa meiltä itselleen henkilökohtaisesti räätälöityjä lainatarjouksia, siirtyy päätösvalta hänelle. Tässä vaiheessa asiakkaan kannattaa vertailla jo valmiiksi kilpailutettujen tarjousten lainaehtoja, kuten lainan korkoa. Edullisimmillaan lainan korko on kauttamme haetuissa lainoissa vain 4,5 prosenttia, mutta lainan korkotasoon vaikuttavat toki monet seikat. Lainatarjoukset ovat jo valmiiksi tiukasti kilpailutettuja, joten on erittäin todennäköistä, että asiakas löytää niiden joukosta mieleisen vaihtoehdon. Ellei näin kuitenkaan käy, on asiakkaalla vielä tässä vaiheessa oikeus perääntyä yhdistelmälainan tai joustoluoton ottamisesta. Päätösvalta on siis kokonaan asiakkaalla ja lainahakemuksen voi siis täyttää huoletta kuluitta ja sitoumuksetta", opastaa Anna Mäntynen.

-

Yhdistalaina.com ja Joustoluotto.com ovat osa Creditler.com -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa.