Meille soi­tet­tiin: "Eikö ih­mi­sil­lä ole ih­mi­syyt­tä, kun van­hem­pie­ni hau­dal­le lyhtyyn lait­ta­ma­ni kynt­ti­lä oli viety. Eikä tämä ole en­sim­mäi­nen kerta, vaan tätä on ta­pah­tu­nut aiem­min­kin."

-
Kuva: Vesa Tyni

Meille soitettiin

OSALLISTU NETIN KAUTTA

lukijat.koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA

toimitus@koillissanomat.fi

SOITA 08 8600 620

Toistaiseksi emme ota vastaan tekstiviestejä.

Eikö ihmisillä ole ihmisyyttä, kun vanhempieni haudalle lyhtyyn laittamani kynttilä oli viety. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, vaan tätä on tapahtunut aiemminkin. Tällä kertaa kävin sytyttämässä kynttilän lyhtyyn keskiviikkona (21.10.), ja kynttilän paloaika olisi ollut perjantaihin (23.10.) saakka. Kun menin perjantaina, kynttilä oli kadonnut lyhdystä. Olen niin surullinen, Unto Petrelius Posiolta soitti.

Onko kuusamolaisten aurausihmisten tarkoitus tyhjentää kaikki syrjäkylät kun jättävät tiet auraamatta ja hoitamatta? Jo tässä vaiheessa talvea töihin pääsy aamuvarhain tai kotiinpaluu iltamyöhään on todella vaikeaa. Tiet auraamatta ja nyt sateiden alettua paksussa loskassa. Ennakointia, säätiedotukset ilmoittaa pahoista sateista.

Anja Hiltunen, kaipaan raikkaita mielipidekirjoituksiasi. Ole rohkea, älä välitä vastustuksesta!

Kuka tai ketkä maksoi Rukan ensilumen ladun?

Terveiset Nuottatie 10 -kerrostalosta, josta asunnosta on viety tavaraa. Voisitko palauttaa takaisin, tai ruvetaan parempiin tutkimuksiin.

Kuusamon keskustasta tulee aika hiljainen paikka, jos tiet ovat tukossa koko talven.

Jälleen porot kääntää pihanurmikoita Atimotien varressa. Viekääpä ne omaan ruokintaan heti.

Arvoisat Kuusamon päättäjät. Lukekaa Meidän Suomi -lehdestä Helena Petäistön nelisivuinen kirjoitus. Jos emme tunne historiaa, olemme juurettomia. Lastensairaala on historiaa. Kiinalaiset kivet eivät, soitti Sota-ajan lapsi.

On kummallista, että kuusamolaiset eivät osta paikallisilta torimyyjiltä omenoita, vaikka ne ovat halvempia ja samanlaisia kuin etelästä tulevilla myyjillä, joiden omenia kiirehditään ostamaan maksoi mitä maksoi.

Sinä tietty henkilö, joka kävit Viljo Karjalaisen kalamyyntikärrystä ottamassa rahaa. Käytkö palauttamassa rahat.

Aurauksen taso näyttää vuosi vuodelta heikkenevän. Saverikkotien ja Kärrytien välissä oleva kevyenliikenteen väylältä oli aurattu tiepinnoitekin ojaan. Sama juttu Männiköntiellä. Ja aikamoisia monttuja oli saatu jopa aikaseksi. Jalkamiesten kannattaa kattoa mihin astuu.