Posion kunta hel­pot­taa ase­ma­kaa­va-alueen ra­ken­ta­mis­ta, kun­nan­joh­ta­ja näyttää mallia os­ta­mal­la tontin – "Tällä het­kel­lä kat­se­lem­me ta­lo­ku­via"

Mainos: Tilaa tästä jat­ku­van ti­laa­jan etuna ys­tä­väl­le Koil­lis­sa­no­mat Digi alle puoleen hin­taan: 3 kk 14,90 €. Saat lahjan myös it­sel­le­si!

Tilaajille

Onko tässä tämän ju­han­nuk­sen eri­koi­sin sau­na­ko­ke­mus? – Kuu­sa­mon Säh­kö­pal­ve­lu­jen työ­au­tos­ta löytyy nyt sauna ja viih­de­osas­to

Työmatkoilla voi jatkossa laulaa karaokea tai katsoa elokuvia, ja työpäivän päätteeksi saunoa autossa. Erikoinen rakennusprojekti on kehittänyt työyhteisön yhteishenkeä.

Alussa oli tarve. Sitten ostettiin ruosteinen vuoden 2007 Mercedes Sprinter, jossa oli sisällä pelkät penkit edessä. Lopussa on monikäyttöinen työauto, jonka perässä on sauna ja etuosassa viihdeosasto karaokelaitteineen.

– Alunperin tarvittiin viisipaikkaista työautoa, että saadaan riittävä työporukka kuljetettua työmaille samalla kyydillä. Sitten joku sai päähänsä, että olisipa hienoa, jos autossa olisi sauna. Siitä se sitten lähti, Kuusamon Sähköpalvelun työnjohtaja Tero Ronkainen naurahtaa.