Pal­lo-Kar­hu­jen F-tytöt on­nis­tui­vat Power Cupissa – jouk­kuet­ta val­men­ta­neel­le 20-vuo­tiaal­le Artulle Ro­va­nie­men turnaus oli jo 21:s

Arttu Ronkainen luotsasi PaKan F-tytöt Power Cupin tsemppisarjassa sijalle seitsemän.
Arttu Ronkainen luotsasi PaKan F-tytöt Power Cupin tsemppisarjassa sijalle seitsemän.

Kuusamon Pallo-Karhut oli viiden joukkueen voimin mukana viime viikon lopulla Rovaniemellä pelatussa lentopallon junioriturnauksessa Power Cupissa. Parhaiten kuusamolaisiSta menestyi F-tyttöjen joukkue, joka sijoittui tsemppisarjassa sijalle seitsemän. F-tyttöjen tsemppisarjassa oli mukana kaikkiaan 32 joukkuetta.

– Meillä oli kolme pelaajaa ja pelit menivät oikein mukavasti. Pelasimme 11 peliä, joista voitimme yhdeksän, PaKan F-tyttöjen valmentajana Power Cupissa toiminut Arttu Ronkainen kertoo.

Viikonloppuna Rovaniemellä saatiin pelattua melko mukavassa kesäsäässä.

– Sää oli oikein hyvä. Sunnuntaina viimeisten pelien aikaan tuli muutama pisara vettä.

Pallo-Karhuilta oli tämän vuoden Power Cupissa mukana kaikkiaan viisi joukkuetta. PaKan A-tytöt sijoittui 13:ksi, C-tytöt jäi supersarjassa sijalle 28, D-tyttöjen joukkue sijoittui 12:ksi ja E-junioreiden sekajoukkue oli tsemppisarjassa sijalla 33.

Arttu Ronkaiselle Power Cupista on muodostunut joka kesäinen perinne. Tapahtuma oli nuorelle miehelle järjestyksessään jo 21. Ronkaisella itsellään on ikää vasta 20 vuotta ja 21 tulee täyteen lähiaikoina. Näin ollen ensimmäisessä Power Cupissaan alle vuoden ikäisenä ollut Ronkainen osaakin sanoa, miten Rovaniemen tapahtuma vertautuu aiempiin Poer Cuppeihin nähden.

– Järjestelyiltä tämä oli aika lailla keskiverto. Meidän sarjassa aikataulut pitivät aika hyvin, mutta vanhemmissa oli jonkin verran myöhästymisiä, Ronkainen sanoo.

Tämän vuoden Power Cupiin osallistui kaikkiaan reilu 600 joukkuetta. Ensi kesänä juniorilentopalloilijat kokoontuvat Salossa.

– Nyt oli pitkästä aikaa melko lyhyt matka Poweriin. Ensi vuonna saakin sitten taas istua useamman tunnin autossa, joka kesäistä perinnettään myös vuoden kuluttua jatkava Ronkainen tuumaa.