Toimittajalta: On­nel­li­suus koostuu useista eri pa­li­kois­ta – ei ole väärin unel­moi­da niistä kai­kis­ta

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pentik hakee vahvaa kan­sain­vä­lis­tä kasvua – Niina Ne­no­ses­ta Pen­ti­kin en­sim­mäi­nen kan­sain­vä­li­sen myynnin johtaja

Tänä vuonna 50-vuotisjuhlavuottaan viettävä posiolainen perheyhtiö Pentik on uudistanut koko johtoryhmänsä viimeisen kahden vuoden aikana, ja hakee uuden strategiansa mukaisesti vahvaa kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta. Osana uudistumista yhtiö palkkasi ensimmäiseksi kansainvälisestä myynnistä vastaavaksi johtajakseen (Head of Global Sales) Niina Nenosen. Nenosesta tulee yhtiön johtoryhmän jäsen, ja hänen ensimmäisenä tehtävänään on kirkastaa tulevien vuosien kasvupolku. Tällä hetkellä Nenonen toimii Marimekon Japanin markkinasta vastaavana johtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 10.3.2022, Pentik Oy:n tiedotteessa kerrotaan.

– Pentikillä on aito, kiinnostava tarina ja brändi on saavuttanut vuosikymmenten aikana hyvin vankan aseman kotimaan markkinalla sekä kuluttajien sydämissä. On todella hienoa lähteä mukaan kirjoittamaan seuraavaa lukua Pentikin tarinassa ja kirittämään yrityksen kasvua myös kansainvälisillä markkinoilla Niina Nenonen sanoo tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.