Lentopallo: Naisten lii­ga­kau­si alkaa – Joko Pölkky Kuusamo nos­te­lee kannua?

Viikon kysymys: Milloin pysyvä lumi sataa Koil­lis­maal­le?

Mainos: Tilaa tästä jat­ku­van ti­laa­jan etuna ys­tä­väl­le Koil­lis­sa­no­mat Digi alle puoleen hin­taan: 3 kk 14,90 €. Saat lahjan myös it­sel­le­si!

Tilaajille

Piispa Jukka Kes­ki­ta­lo: myrskyt kaa­toi­vat puita ja ai­heut­ti­vat mit­ta­via va­hin­ko­ja. Oulussa hen­ki­lö­va­hin­goil­ta­kaan ei väl­tyt­ty – Tai­val­kos­ken hau­taus­maal­la tilanne paha ja omai­sil­ta toi­vo­taan kär­si­väl­li­syyt­tä

Pudasjärvi

Myrskytuhot koettelivat eilen Koillismaata, toissa päivänä myrsky riepotteli Oulua ja Oulun seutua. Molempien päivien myrskyt kaatoivat paljon puita ja aiheuttivat mittavia vahinkoja metsissä ja pihamailla. Rakennustenkin päälle on kaatunut puita ja vettä tulvinut kellareihin. Oulussa henkilövahingoiltakaan ei vältytty. Ihmisten huoli ja säikähdys on hyvin ymmärrettävää, kirjoittaa piispa Jukka Keskitalo Facebook -sivullaan.

Monilla hautausmailla tehdään nyt raivaustöitä, jotka jatkuvat useamman viikon. Omaisilta toivotaan nyt kärsivällisyyttä, kun myrskyn tuhoja siivotaan pois. Oulussa tuhoja on eniten Intiön hautausmaalla, mutta esimerkiksi Taivalkosken hautausmaalla tilanne on todella paha.