Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Poh­jois-Suo­men me­tal­li- ja ko­ne­pa­jay­ri­tys­ten yh­tei­sön eu­roop­pa­lais­ta yh­teis­työ­tä edis­tä­väl­le hank­keel­le 240 000 euron ra­hoi­tus

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti instituutin Tulevaisuuden tuotantoteknologiat -tutkimusryhmä ja Oulun ammattikorkeakoulu ovat saaneet 240 000 euron rahoituksen verkostoitumisen edistämiseen.

Pohjois-Pohjanmaan liitto myönsi rahoituksen Euroopan aluekehitysrahastosta Pohjois-Suomen metalli- ja konepajayritysten ja alan tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteisön eurooppalaisen yhteistyön tiivistämiseen.

Tuotanto 27 -hanke pyrkii kehittämään ja laajentamaan Pohjois-Suomen valmistavaa teollisuutta ja sitä tukevien TKI-toimijoiden toimintaa tiivistämällä niiden yhteyksiä kansallisiin ja eurooppalaisiin aloitteisiin ja ohjelmiin.

Hanke toimii yhdessä Pohjois-Pohjanmaan liiton ”Kansainvälinen ja verkostoitunut Pohjois-Pohjanmaa” hankkeen kanssa. Vuoden 2021 alusta alkava hanke on kaksivuotinen.

Rahoittamassa ovat mukana Pohjois-Pohjanmaan liiton lisäksi Nivalan kaupunki, Nivala Haapajärven seutu Nihak ry sekä Nivalan Teollisuuskylä Oy.