Pölkky Kuusamo aloitti har­joi­tus­tur­naus­voi­tol­la - Val­men­ta­jan odo­tuk­set kävivät toteen: Pys­tym­me pe­laa­maan sel­lais­ta peliä, mitä ha­luam­me­kin"

Lentopallojoukkue Pölkky Kuusamon päävalmentaja Timo Tolvanen on väsynyt mutta tyytyväinen. Unta verotti kuluneena viikonloppuna Kuusamossa järjestetty kaksipäiväinen harjoitusturnaus. Pölkky voitti emännöimänsä turnauksen, jossa vastustajina olivat LiigaPloki Pihtiputaalta ja WoVo Rovaniemeltä.

–Turnaus meni hyvin. Tärkein anti oli päästä pelaamaan ja kokeilemaan kaikenlaisia juttuja. Tuloksenkin valossa, ilman erätappioita selvittiin neljästä pelistä, mutta se on toisarvoista tässä vaiheessa, Tolvanen toteaa.

– Kun pelasimme neljä peliä, pääsimme käyttämään kaikkia pelaajia ja saimme onnistumisia kaikille heille. Valmentajille on tärkeää päästä näkemään, mitä pelaajista saa irti.

Joukkue pääsi turnauksessa kokeilemaan erilaisia taktiikoita ja kokemaan, millaista on pelata yhdessä.

–Muuttelimme kokoonpanoja ja katsoimme, mikä akseli toimii hyvin ja missä on parannettavaa.

Tolvanen on tyytyväinen joukkueen pelihenkeen. Hyvän asenteen säilyttäminen ei ole aina helppoa, koska neljä peliä kahdessa päivässä vaatii Tolvasen mukaan paljon.

–Painettiin hyvällä keskittymisellä ja asenteella. Kaikilla oli hyvä ilme koko turnauksen ajan. Se oli hienoa nähdä, ja fiilis välittyi kentän reunoille asti.

Lue juttu kokonaisuudessaan printistä tai näköislehdestä.