Roni Bäck vietti yön kar­hu­ko­jul­la, ihastui Kuu­sa­mon luon­toon ja kertoo lauan­tai­na Kuu­sa­mo­ta­lol­la luon­to­suh­tees­taan: "En ole koskaan nähnyt karhun ta­ka­puol­ta näin lä­hel­tä, luon­nos­sa"

Tubettaja Roni Bäck tutustui Kuusamon luontoon kesäkuun alussa ja kertoo omasta luontosuhteestaan Kuusamo Nature Photo -luontokuvafestivaalissa tulevana lauantaina 14. syyskuuta.
Tubettaja Roni Bäck tutustui Kuusamon luontoon kesäkuun alussa ja kertoo omasta luontosuhteestaan Kuusamo Nature Photo -luontokuvafestivaalissa tulevana lauantaina 14. syyskuuta.

– Emokarhu ja neljä pentua. Mitä ihmettä, ei oo todellista! En ole koskaan nähnyt karhun takapuolta näin läheltä, luonnossa. Tää video oli varmaan siistein video, mitä olen julkaissut tällä YouTube-kanavalla.

Näin hehkuttaa tubettaja Roni Bäck youtube-videollaan, jossa hän vieraili kuusamolaisella karhunkuvauskojulla alkukesästä. Bäck vietti yön karhukojulla ja ihastui näkemiinsä karhuihin poikasineen.

Suomen suosituimman ja tunnetuimman tubettajan ajatuksiin luonnosta päästään tutustumaan tulevana lauantaina.

Roni Bäck saapuu viikonlopuksi Kuusamoon, vierailee Kuusamo Nature Photo -luontokuvafestivaalissa ja kertoo siellä omasta luontosuhteestaan sekä kokemuksistaan Kuusamon luonnossa.

Luontokuvafestarilla on luvassa myös faneille mieluinen Ronin meet and greet.

Roni Bäck tutustui Kuusamon luontoon ja Hannu Hautala luontokuvakeskukseen kesäkuun alussa. Näistä kokemuksista syntyneet videot voi käydä katsomassa hänen YouTube-kanavaltaan Roni Back, jolla on lähes puoli miljoonaa seuraajaa. Luonto puhuttelee Ronia ja taannoin hän julkaisi myös videon luontokuvaaja Ossi Saarisen kanssa, joka tunnetaan Instagramissa Soosselina.

Kuusamo Nature Photo kutsuu entistä monipuolisempana. Kuusamon luontokuvafestivaali käynnistyy torstaina 12.9. ja jatkuu aina sunnuntaihin 15.9. saakka.

Festivaali on tänä vuonna entistä monipuolisempi ja ohjelmaa on erityisesti myös lapsille ja nuorille.

Ohjelmaa on Kuusamotalolla, Kuusamo-opistolla ja Hannu Hautala luontokuvakeskuksessa.

Kiinnostavien kuvaesitysten ja valokuvanäyttelyjen lisäksi festivaalin ohjelmassa on paneelikeskustelu ilmastonmuutoksesta, yhteistä illanviettoa ja musiikkia.

Lue lisää torstain 12.9. printistä tai näköislehdestä.