Ruka Slalom pal­kit­si ur­hei­li­joi­taan

Ruka Slalom palkitsi urheilijoitaan viime viikonloppuna.
Ruka Slalom palkitsi urheilijoitaan viime viikonloppuna.
Kuva: Anne Vallioniemi

Ruka Slalom palkitsi urheilijoitaan viime sunnuntaina.

Pikazu -laskettelukerho lähti käyntiin syksyllä Tunturi lähemmäs keskustaa -hankkeen myötä saaden suuren suosion Kuusamossa. Pikazu -laskettelukerholaisia muistettiin diplomein, jonka saajia oli yhteensä 52 ala-asteikäistä laskijaa.

Ruka Slalomin Pikazu -laskettelukerho kokoontui yhteensä yli 40 kertaa talven aikana. Kerho alkoi Ruka Nordicin aikoihin ja päättyi vappuna. Keväällä tutustuttiin jatkoryhmissä myös rata- ja parkkilaskemiseen tuttujen ohjaajien kanssa. KesäPikazu –kerho on jo suunnitteilla. Kerho alkaa toukokuun puolivälin jälkeen ja jatkuu juhannukseen.

Myös aktiiviset ohjaajamme nappasivat omat diplominsa. ”Hanke on ylittänyt odotuksemme osallistujien suhteen ja tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen.”

Voimme siis hyvillä mielin ilmoittaa ohjaajapaikkojen olevan auki tulevalle talvikaudelle, ilmoittautumisia otetaan niiltä osin hyvillä mielin vastaan, sillä Tunturi lähemmäs keskustaa –hanke jatkuu taas tulevana talvena. Pikazu hiihdonopettajina kaudella 2018-2019 toimivat mm. Markus Lebeitsuk, Eeva Pihlajasalo,Veera Parviainen,Emil Abdulin ja Ella Jokiaho. Apuohjaajina joukko innokkaita huoltajia ja kaupunkilaisia.. Kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä!

Anne VallioniemiPuheenjohtaja, Ruka Slalom
Fakta

Ruka Slalomin palkitut

Ruka Slalomin urheilijoita Freestylessä ja Alpissa palkittiin aikaisempien vuosien tapaan SM sijoituksista Ruka Slalomin ja Rukakeskuksen myöntämin stipendein.

Kiertopalkinnot:

Kehittynein urheilija:Aarre Vilhunen

Rehti urheilija: Sara Savolainen

Einen stipendi huomionosoituksena:Veera Alaniska.

Valmentajina:

Freestyle:Heikki Vallioniemi ja Emppu Viide

Alppi:Camilla Andersson, Mikko Nieminen & Heikki Vartiovaara