Mainos

Säh­kö­pyö­rien suosio hur­jas­sa kas­vus­sa – ”Laih­dut­taa ja säästää rahaa”

Sähköpyöräily yleistyy Suomessa hurjaa vauhtia. Sähköpyöräily on tehokasta rasvanpolttoliikuntaa ja auton korvaaminen sähköpyörällä tuo yli 3000 euron säästöt vuodessa.

Sähköpyöräily yleistyy Suomessa hurjaa vauhtia.
Sähköpyöräily yleistyy Suomessa hurjaa vauhtia.
Kuva: Kuntokauppa.fi

Sähköpyöräily on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen liikkumismuoto. Sähköpyöräilyn suosio kasvaa vuosittain hurjaa vauhtia.

Sähköpyöräily säästää rahaa ja laihduttaa

Erityisen paljon sähköpyöriä hankitaan työmatka-ajoon, sillä sähköpyörällä ajaa pidempiäkin työmatkoja huomattavasti autoa edullisemmin. Vaihtamalla auton sähköpyörään säästää yli 3000 euroa vuodessa.

Sähköpyöräily on ihanteellista rasvanpolttoliikuntaa, sillä sähköpyöräillessä syke pysyy tasaisena 50–70%:n sykealueella, joka on ihanteellinen juuri rasvanpolttoon ja kunnonkohotukseen. Esimerkiksi koomikko Riku Suokas on laihtunut sähköpyöräilemällä 10 kg. 

Sähköpyörien tuotekehitys on ottanut viime vuosina isoja harppauksia eteenpäin, ja samalla hinnat ovat laskeneet. Jo alle 1500 eurolla saa kestävän ja laadukkaan sähköpyörän, jolla ajaa yhdellä latauksella jopa 90 km.

Varastot tyhjenevät ennätystahtia

Sähköpyörän kasvanut suosio näkyy myös urheilukaupoissa, joissa varastot tyhjenevät hurjaa vauhtia. Kuntokaupan tuoteasiantuntija Henri Laine vahvistaa sähköpyörien kysynnän kasvaneen merkittävästi.

- Sähköpyöriä ostetaan nyt entistä enemmän, eikä suosiolle näy loppua. Sähköpyörän edut ovat kiistattomia ja moni vaihtaa auton sähköpyörään.

Kuntokaupalla on vielä uutuussähköpyöriä varastossa, mutta Laine ennakoi, että sähköpyörät myydään loppuun nopeasti. Sähköpyörää harkitsevalle Laineella on yksi selkeä neuvo:

- Nopeat syövät hitaat! Kyllä tässä kannattaa kiirettä pitää, jos aikoo tänä kesänä kulkea sähköpyörällä. Kysyntäpiikki ajoittuu huhtikuun lopulle ja toukokuussa suosituimmat mallit on jo myyty loppuun. Itse kuljen sähköpyörällä 15 kilometrin työmatkan ja olen yllättynyt, miten nopea ja edullinen liikkumismuoto tämä on. Suosittelen sähköpyörää lämpimästi kaikille!

Artikkelissa mainitut tuotteet

Erä sähköpyöriä -20%:

https://www.kuntokauppa.fi/sahkopyorat