Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ken nuo­ril­le ur­hei­lu­sti­pen­dit saman suu­rui­si­na kuin ai­kui­sil­le­kin – myös vuoden lii­kun­ta­te­ko voidaan palkita

Taivalkosken sivistyslautakunta uudisti kunnan liikuntatoimen stipendisääntöjä muun muassa siten, että kaikki yli 15-vuotiaiden sarjoissa stipendiehdot täyttävät henkilöt saavat täyden stipendin.

Kaikissa sarjoissa stipendisummia korotetaan 100 eurolla. Lisäksi sääntöjen kohta "vuoden kuntoilijan” palkitsemisesta muuttuu "vuoden kuntoilijan tai vuoden liikuntateon" palkitsemiseksi.

Vuonna 2013 hyväksytyn vanhan sääntöpykälän mukaan nuorten stipendien rahamäärät olivat vain puolet aikuisten vastaavista.

Stipendien tarkoitus on kannustaa menestyneitä urheilijoita jatkamaan harrastustaan, auttaa heitä valmentautumisessa sekä palkita kovasta, vuosia kestäneestä menestyksen vuoksi tehdystä työstä.

Arvokisoissa pärjäämisestä stipendit käsittelee yleensä kunnanhallitus, joten  lautakunnan säännöissä ei niitä ei ole määritelty.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi