Mainos

Tun­net­ko jo uuden Lai­naa.com pal­ve­lun?

-

Lainaa.com on uusi lainavertailupalvelu, jonka avulla voit helposti kilpailuttaa lainat, kulutusluotot, pikavipit ja luottokortit. Ennen lainaa sai lähinnä vain pankista, mutta se oli työn takana, kun piti erikseen sopia aika lainaneuvotteluun. Nykyään onneksi kivijalkapankit eivät enää ole ainoita paikkoja, joista voi hakea lainaa.

Koko prosessi on siirtynyt nettiin ja lainan hakeminen on nykyään helppoa ja nopeaa. Lainoja myöntäviä yrityksiä on paljon ja sen vuoksi kuluttajan onkin hankala löytää sitä itselleen sopivinta vaihtoehtoa. Tähän kuluttajan ongelmaan tarttui Lainaa.com, jonka avulla voi saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksen jopa yli kolmeltakymmeneltä lainantarjoajalta. Eli yksi hakemus tavoittaa yli 30 lainanantajaa, joiden tarjouksista kuluttaja voi sitten valita sen parhaan. Lainaa voi hakea aina pienestä 100 euron pikavipistä jopa 60 000 euron lainaan saakka.

Pikavippi on kätevä ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen

Pikavippi on yhä suosittu lainatuote ja joskus se saattaa olla kätevä ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen. Hiljattain astui voimaan uusi korkolaki, joka asetti korolle katon, joten enää ei tarvitse olla huolissaan, että korko olisi huikean korkea. Pikavippiä myöntäviä lainalaitoksia on paljon, joten kuluttajan saattaa olla vaikea hahmottaa, että mikä on hänelle se sopivin lainantarjoaja. Lainaa.com palvelun avulla yhdellä hakemuksella saa myös pikavippitarjouksen monesta paikasta, joista voi valita sen itselle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kannattaa muistaa, että pikavipeissä on usein lyhyt laina-aika.

Luottotiedot on syytä pitää kunnossa

Luottotietoja tarvitsee monessa paikassa. Ne onkin syytä pitää kunnossa, jotta ei koidu ylimääräisiä hankaluuksia arjen asioiden hoitamisessa. Tavallisesti luottotietoja tarvitsee silloin, kun vuokraa asuntoa yksityiseltä vuokranantajalta. Myöskin vuokrauksen jälkeen kotivakuutuksen saamiseen ja nettiliittymän hankkimiseen usein tarvitsee olla luottotiedot kunnossa. Kannattaa siis pitää kirjaa kuluistaan ja menoistaan, jotta ei epähuomiossa ylitä budjettiaan. Mikäli ottaa lainaa tai pikavippiä, niin silloin kannattaa tehdä realistinen takaisinmaksusuunnitelma, jota noudattaa. Joskus lainantarjoajat antavat erilaisia lisäetuja, kuten lyhennysvapaita kuukausia, mutta niiden varaan ei kannata kuitenkaan ikinä laskea mitään. Eli lainaa siis vain sen verran, kun pystyt luontevasti maksamaan takaisin.

Lainahakemus on helppo täyttää

Lainaa.com vertailupalvelun sivuilla oleva hakemus on yksinkertainen ja helppo täyttää. Siinä kysytään vain perustietoja ja erillisiä liitteitä ei tarvitse toimittaa. Hakemuksen täyttää muutamassa minuutissa ja ensimmäiset lainapäätökset saa lähes välittömästi. Rahat saa tavallisesti tililleen vielä saman päivän aikana, joten palvelu on todella nopeaa ja kätevää. Mikäli hakijalla on jo ennestään vanhoja lainoja ja hakija haluaa yhdistää ne yhdeksi lainaksi, niin lomakkeeseen voi täyttää myös olemassa olevat lainat ja merkitä siihen, että haluaa yhdistää ne. Hakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään eikä myöskään maksa mitään. Hae lainaa netistä lainaa.com lainavertailusivustolta.