Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Tuomo Tör­mä­nen lähtee Koil­lis­maal­ta Pir­kan­maal­le – Näin Tai­val­kos­ken kirk­ko­her­ra kertoo tun­nel­mis­taan ja va­lin­nas­taan Pirk­ka­lan seu­ra­kun­nan kirk­ko­her­rak­si

Vuoden taivalkoskelaiseksikin aiemmin valittu kuusamolainen Tuomo Törmänen on ollut Taivalkosken kirkkoherrana kymmenen vuotta. "Ei sieltä ole helppoa lähteä", hän kertoo.

Taivalkosken seurakunnan virkavapaalla oleva kirkkoherra, kuusamolainen Tuomo Törmänen on valittu pirkanmaalaisen Pirkkalan seurakunnan kirkkoherraksi. Pirkkalan seurakunnan kirkkovaltuusto päätti asiasta kokouksessaan torstaina 8.2. Tuomo Törmänen kertoi asiasta tuoreeltaan Facebook-sivullaan.

”Olo on helpottunut ja kiitollinen. Kuulin hetki sitten tulleeni valituksi Pirkkalan seurakunnan kirkkoherraksi. Sanoja ei vielä oikein löydy. Paljon hyvää jää taakse, mutta toisaalta edessä on uudet seikkailut ja mahdollisuudet”, hän kommentoi Facebookissa.

Taivalkosken kirkko on tullut Tuomo Törmäselle tutuksi, sillä tänä vuonna tulee täyteen kymmenen vuotta, kun hänet valittiin Taivalkosken kirkkoherraksi. Arkistokuva viime syksyltä.
Taivalkosken kirkko on tullut Tuomo Törmäselle tutuksi, sillä tänä vuonna tulee täyteen kymmenen vuotta, kun hänet valittiin Taivalkosken kirkkoherraksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi