Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Uusi Ro­va­nie­mi pal­kit­tiin kah­des­ta jutusta Uu­tis­me­dian liiton kil­pai­lus­sa

Tämä juttu sai palkinnon sarjassa, jossa arvioitiin tekstin, kuvan ja taiton kokonaisuutta.
Tämä juttu sai palkinnon sarjassa, jossa arvioitiin tekstin, kuvan ja taiton kokonaisuutta.

Uusi Rovaniemi -lehden kaksi eri juttua palkittiin Uutismedian liiton vuotuisessa kilpailussa.

Kilpailussa oli kaksi sarjaa, joissa toisessa kilpailtiin tekstin voimalla. Tässä sarjassa sai hopeaa Anni Kavanderin ja Tiia Haapakankaan juttu Karttaan ilmestyi Laivaniemi.

Toisessa sarjassa arvioitiin tekstin, kuvan ja taiton kokonaisuutta ja siinä sijoittui kolmanneksi Tiia Haapakankaan juttu Ensimmäinen kaupunkilainen on pian 60-vuotias.

Karttaan ilmestyi Laivaniemi -juttu ilmestyi Uudessa Rovaniemessä 22.1.2020. Uutisessa kerrottiin ongelmasta, joka globaalin toimijan karttapalvelussa hämmensi Rovaniemellä:  karttaan ilmestyi jostain Laivaniemi-kaupunginosa. Jutun palkitsemista perustellaan omalla uutishankinnalla. Juttuun on saatu myös kommentit palveluntarjoajalta. Uutisen kuvitus on yksinkertainen, mutta informatiivinen.

60 vuotta täyttävästä ensimmäisestä kaupunkilaisesta Uusi Rovaniemi kertoi 28.12.2019. Palkitsemisperusteiden mukaan hyväntuulenjutussa on pysäyttävä pääkuva, joka vie aikamatkalle suoraan 60-luvulle. Ajankuva hahmottuu katsojalle hyvin autenttisena.

Erinomainen pääkuvavalinta varmistaa taiton tunnelman ja kohottaa sen perussivun yläpuolelle. Pääkuvan perusteella on voinut lähteä rakentamaan juttua vähintään innolla, perusteissa sanotaan.

Vuoden kaupunkilehti -kilpailuissa Uusi Rovaniemi sijoittui kymmenen parhaan joukkoon, mutta ei tällä kertaa päässyt palkintosijoille.