Kokeilu: Tekoäly uutisoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Vih­reäm­pi kalusto so­pi­mus­ajoi­hin tekee tuloaan – Tai­val­kos­kel­la käy­tet­tä­neen ny­kyi­sen han­kin­ta­so­pi­muk­sen op­tio­vuo­si

Tulevat vaatimukset ympäristöystävällisistä ja energiatehokkaista autoista ovat olleet yhtenä tekijänä, kun Taivalkosken kunta on puntaroinut, jatketaanko nykyistä koululais-, asiointi- ja palvelukuljetusten hankintasopimusta yhden optiovuoden verran. Hankintakausi on muutoin päättymässä heinäkuun lopussa.

Elokuussa tullevat voimaan tiukennetut säädökset ympäristöystävällisistä ja energiatehokkaista autoista. Ne merkitsevät muun muassa, että kunnan ostamien kuljetuspalvelujen tuottajien käyttämien autojen määrästä maakunnittain määritellyn prosentuaalisen määrän tulisi täyttää lain mukaiset ympäristöystävällisyys- ja energiatehokkuustavoitteet. Kuvituskuva.
Elokuussa tullevat voimaan tiukennetut säädökset ympäristöystävällisistä ja energiatehokkaista autoista. Ne merkitsevät muun muassa, että kunnan ostamien kuljetuspalvelujen tuottajien käyttämien autojen määrästä maakunnittain määritellyn prosentuaalisen määrän tulisi täyttää lain mukaiset ympäristöystävällisyys- ja energiatehokkuustavoitteet.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.