Vii­mei­sin­tä huutoa olevat pe­li­läp­pä­rit mukana – Po­siol­la jär­jes­te­tään tors­tai­na CS:GO:n 5V5 -tur­naus: "Nuoret voivat ha­lu­tes­saan tuoda omat hiiret ja kuu­lok­keen­sa mu­ka­naan"

Posiolla pelataan e-urheilua tulevana torstaina toden teolla, kun Kaleva Median ja oululaisen Hercules Esports -urheiluseuran PeliPaku parkkeeraa Posion peruskoululle tuomaan CS:GO -turnauksen paikallisille nuorille.

– Paikalla on kaksitoista viimeistä huutoa olevaa peliläppäriä sekä pelikuulokkeet ja hiiret. Nuoret voivat halutessaan tuoda totta kai omat hiiret ja kuulokkeensa mukanaan, Hercules Esportsin digitaalisen nuorisotyön vastaava Tommi Ranta-Eskola kertoo.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on klo 15-16. Varsinainen turnaus alkaa heti ilmoittautumisen jälkeen klo 16. Turnaukselle finaaleineen on varattu aikaa klo 20 asti.

KameOnin turnaukset ovat keränneet Ranta-Eskolan mukaan hämmästyttävän paljon pelaamisesta kiinnostuneita nuoria tapahtumiin.

– Raahen CS:GO -turnauksessa osallistujia oli viisikymmentä. Nuorisotyöntekijät yllättyivät melkoisesti kävijämäärästä. Kemijärvelläkin oli kaksikymmentäviisi nuorta, joka on suuri määrä Kemijärven kokoisessa paikkakunnassa.

Lue koko juttu 9.9. printtilehdestä ja näköislehdestä.

KS Fakta

KameOn CS:GO Posiolla

Counter-Strike: Global Offensiven 5V5 -turnaus

12.9.

Posion peruskoululla.

Ilmoittautumiset 12.9. klo 15-16.

Turnaus alkaa klo 16 ja jatkuu klo 20 saakka.

Peliläppärit tulevat Kaleva Median ja Hercules Esportsin PeliPakulla.

PeliPakun avulla kunnat ja kaupungit voivat helposti järjestää ohjattua pelitoimintaa alueensa nuorille.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Hercules Esportsin Tommi Ranta-Eskola

tommi.ranta-eskola@jshercules.com