Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Yl­läs-Le­vi siir­ret­tiin Ruot­siin - "Tämä on paras rat­kai­su tarjota tur­val­li­nen lop­pu­kau­si"

Ylläs-Levi hiihtoa ei järjestetä tänä vuonna lainkaan. Ammattilaishiihtäjien osalta Ski Classics -sarjan Ylläs-Levi -osakilpailu siirtyy Ruotsiin hiihdettäväksi ja se kisataan sunnuntaina 21. maaliskuuta Vålådalenissa. Matkana on 64 kilometriä.

Alkuviikosta informoitiin, että Ylläs-Leville eivät pääse tänä vuonna harrastehiihtäjät. Nyt ruksit vedettiin myös ammattilaishiihtäjien päälle.

Ski Classics -kiertueen oikeudet omistava taho halusi kilpailijoiden pysyvän yhdessä maassa kolmen osakilpailun ajan. Tämä nähtiin on turvallisemmaksi vaihtoehdoksi tässä tilanteessa. Lapin koronatilanne ja kokoontumisrajoitukset eivät  mahdollista kansainvälisen hiihtotapahtuman turvallista järjestämistä.

– Uskomme, että tämä on paras ratkaisu tarjota turvallinen loppukausi ammattilaishiihtäjille ja henkilökunnalle sekä tehdä korkealaatuinen tuotanto eri medioihin ja yhteistyökumppaneillemme, sanoo Visma Ski Classicsin toimitusjohtaja David Nilsson.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.