Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

'Ali­kes­sun natsat' ihoon ja ryys­tö­puu­hiin – moni paar­ma­la­ji kuo­riu­tui nyt sa­man­ai­kai­ses­ti eikä te­rä­vil­tä suu­osil­ta välty mikään: "He­vo­sil­la­kin on pitänyt olla suojia"

Lämmin alkukesä laittoi monet paarmalajit kuoriutumaan lähes samanaikaisesti. Hevosyrittäjälle paarma on tuskainen tuttu.

Ne seuraavat uhriaan herkeämättä, käyttävät viiltäviä teräsaseita ja jättävät jälkeensä verta vuotavia haavoja. Kyseessä ovat tietenkin kuumien keskipäivien lentäjät, paarmat, joita on riittänyt kesäkuun helteisinä viikkoina hyttysten ja muiden verenimijöiden työtovereina.

Erikokoiset- ja väriset paarmalajit ovat tulleet tutuksi kuusamolaisen fysio- ja ratsastusterapiayritys Koodin yrittäjälle Riikka Säkkiselle, joka työskentelee päivittäin tiiviisti ihmisten ja hevosten kanssa Wanhan Raatesalmen tilalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.