Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Alue­hal­li­tus viilasi vielä sote-suun­ni­tel­mia ar­vos­te­lua nos­tat­ta­neis­ta hoi­to­paik­ko­jen mää­ris­tä – ­kat­so, mitä pää­tök­siä muo­kat­tiin

Hyvinvointialue Pohteen aluehallitus on hyväksynyt sote-järjestämissuunnitelman ja lähettänyt sen edelleen aluevaltuustolle.

Hyvinvointialue Pohteen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelma on siltä osin valmis, että se odottaa enää aluevaltuuston päätöstä.
Hyvinvointialue Pohteen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelma on siltä osin valmis, että se odottaa enää aluevaltuuston päätöstä.
Kuva: Tiina Haapalainen

Hyvinvointialue Pohteen aluehallitus on viilannut kokouksessaan sote-järjestämissuunnitelman arvostelua herättäneitä hoitopaikkojen määriä. Paikkamääriä on tasoitettu pääosin Koillismaan ja Oulunkaaren välillä, missä aiemmin julkistetut suunnitelmat herättivät ihmetystä.

Tiistaina kokoustanut aluehallitus puhui pitkään palveluiden alueellisesta sijoittumisesta ja teki järjestämissuunnitelmaan muutoksia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi