Toimittajalta: On­nel­li­suus koostuu useista eri pa­li­kois­ta – ei ole väärin unel­moi­da niistä kai­kis­ta

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Digita suo­rit­taa Rukan radio- ja tv-ase­mal­la mas­to­tar­kas­tuk­sen – Työstä ai­heu­tuu kat­kok­sia tv- ja ra­dio­lä­he­tyk­siin

Digitan Rukan radio- ja tv-asemalla tehdään mastotarkastus 17.6.2021 – työstä aiheutuu katkoksia tv- ja radiolähetyksiin. Kuvituskuva.
Digitan Rukan radio- ja tv-asemalla tehdään mastotarkastus 17.6.2021 – työstä aiheutuu katkoksia tv- ja radiolähetyksiin. Kuvituskuva.
Kuva: Mikko Halvari

Digitan Rukan radio- ja tv-asemalla tehdään mastotarkastus 17.6.2021 – työstä aiheutuu katkoksia tv- ja radiolähetyksiin, Digita Oy tiedottaa.

Digita suorittaa Rukan radio- ja tv-asemalla mastotarkastuksen 17.6.2021 klo 9.00–16.00 välillä. Työturvallisuuden takaamiseksi lähetykset joudutaan katkaisemaan ja huoltotöistä aiheutuu noin 2 tunnin mittainen katkos klo 9.00–16.00 välillä tv-lähetyksiin Rukan radio- ja tv-asemalta signaalia vastaanottaville antennitalouksille.

Huoltotöistä aiheutuu myös kaksi noin 5 minuutin mittaista katkosta radiolähetyksiin klo 09.00–16.00 välillä, sekä noin 1 tunnin mittainen katkos Radio Cityn lähetykseen, tiedotteessa sanotaan.

Säännöllisissä tarkastuksissa tarkastetaan muun muassa maston, mastovalojen sekä mastossa sijaitsevien antennien ja harusten kunto. Digita pahoittelee katkoksista aiheutuvaa haittaa ja pyrkii pitämään katkokset mahdollisimman lyhyinä.