Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Ju­mis­kon voi­ma­lai­tos re­mont­tiin ensi vuonna – voi­ma­lai­tos py­säy­te­tään 12 viikon ajaksi, kun lai­tok­ses­sa uu­si­taan sähkö- ja au­to­maa­tio­jär­jes­tel­mät sekä lai­tok­sen tur­bii­niKunnostustyöt alkavat maaliskuun puolivälissä 2021, jolloin voimalaitos pysäytetään, ja laitos on määrä käynnistää uudelleen kesäkuun puolivälissä.
Kunnostustyöt alkavat maaliskuun puolivälissä 2021, jolloin voimalaitos pysäytetään, ja laitos on määrä käynnistää uudelleen kesäkuun puolivälissä.
Kuva: Mikko Halvari

Jumiskon voimalaitos Kemijärvellä pysäytetään ensi vuoden keväällä 12 viikon ajaksi, kun laitoksessa uusitaan sähkö- ja automaatiojärjestelmät sekä laitoksen turbiini. Samalla korjataan voimalaitoksen tunneleiden suuaukkoja ja säännöstelypatojen betonirakenteita Jumiskon järvialueilla, Pohjolan Voiman Virta Viesti -tiedotteessa kerrotaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi