Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ka­ran­tee­nin kautta ki­sa­ko­nee­seen ja ho­tel­li­ka­ran­tee­nin kautta jäälle Ka­na­das­sa – Sini Kar­ja­lai­nen val­mis­tau­tuu Ro­va­nie­mel­lä MM-reis­suun

Posiolaiskiekkoilija ehtinee pistäytymään kotona seuraavan kerran MM-kisojen jälkeen toukokuun lopulla. Ennen kisareissua on ylimääräisiä kontankteja vältettävä. Suomen avausvastustaja MM-kisoissa on Kanada.

Jääkiekkoilija Sini Karjalainen valmistautuu parhaillaan uransa ensimmäisiin naisten maailmanmestaruuskilpailuihin. Maajoukkueen leiri Vierumäellä päättyi keskiviikkona. Nyt meneillään on omatoimijakso, jota posiolaislähtöinen pelaaja viettää Rovaniemellä yhdessä niin ikään ensimmäisiin MM-kisoihinsa suuntaavan RoKi-puolustaja Aino Karppisen kanssa.

– Ainon kanssa päästään jäälle. Valmentaja Juuso Toivola on myös täällä vetämässä harjoituksia ja katsomassa perään, Karjalainen kertoo.

Karjalainen nimettiin MM-joukkueeseen ensi kerran jo vuosi sitten, mutta tuolloin kisamatka jäi toteutumatta koronaviruksen uhan peruessa kisat kokonaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.