Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Keijo koki ai­ka­naan it-kup­lan ja käänsi uransa suunnan ympäri – nyt mies on löy­tä­mäs­sä paik­kaan­sa Kuu­sa­mon yh­tei­sös­tä ja mai­se­mis­ta: "Y­rit­tä­jyys tarjoaa minulle va­paut­ta"

Kun edessä on suuri elämänmuutos, Keijo Lehtimäki luottaa vaistoonsa. Kuusamo tarjoaa porvoolaislähtöiselle miehelle upeat maisemat, ruuhkattomat risteykset ja mielenkiintoiset urapolut.Sienestyksestä, suunnistamisesta ja hiihtämisestä nauttiva Keijo Lehtimäki odottaa Kuusamon kevättä, sillä se vuodenaika on kokematta. Sitä odotellessa mies juoksee ahkerasti tuntureita ja vaaroja muun muassa revontulia valokuvaten.
Sienestyksestä, suunnistamisesta ja hiihtämisestä nauttiva Keijo Lehtimäki odottaa Kuusamon kevättä, sillä se vuodenaika on kokematta. Sitä odotellessa mies juoksee ahkerasti tuntureita ja vaaroja muun muassa revontulia valokuvaten.
Kuva: Petri Markkanen

Jos haluaa parantaa elämänlaatuaan, kannattaa kuunnella intuitiotaan ja kehoaan. Näin päätteli porvoolaislähtöinen Keijo Lehtimäki 2000-luvun alkupuoliskolla, kun IT-kupla puhkesi maailmalla ja alalla työskennellyt Lehtimäki koki stressitasojensa nousevan nousemistaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi