Viikon kysymys: Seu­ra­sit­ko Rukan maail­man­cu­pien kil­pai­lu­ja?

Kuvaajalta: Ruka Nor­di­cis­sa iski tunne, että olen vapaan tyylin kil­pai­lus­sa pe­rin­tei­sen suk­sel­la

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Koil­lis­maan Osuus­kau­pan edus­ta­jis­to­vaa­lien eh­do­kas­aset­te­lu alkoi – "Ny­kyään yri­tyk­sil­tä odo­te­taan tekoja niin glo­baa­lien haas­tei­den kuin arjen on­gel­ma­koh­tien rat­ko­mi­sek­si"

Koillismaan Osuuskaupan jäsenmäärä on ollut kasvussa kuluvanakin vuonna ja nyt lähestytään jo 14 000 asiakasomistajan rajapyykkiä. Osuuskauppa näkyy monella tavalla jäsentensä arjessa. Mitä muuta osuuskaupan jäsenet odottavat omalta kaupaltaan? Mikä rooli osuuskaupalla voisi olla toimialueensa kehityksessä? Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Koillismaan Osuuskaupan pian alkavissa vaaleissa, Koillismaan Osuuskaupan tiedotteessa sanotaan.

– Nykyään yrityksiltä odotetaan tekoja niin globaalien haasteiden kuin arjen ongelmakohtien ratkomiseksi. Me Koillismaan Osuuskaupassa haluamme olla koko toimialueemme muutosmoottoreita, ja haastaa jäsenemme pohtimaan, mitä toiveita heillä on alueemme kehittämiseksi, toimitusjohtaja Henrik Karvonen sanoo tiedotteessa.

Paikallistoiveita kysytään ehdokkailta ehdokasasettelun yhteydessä, ja ne voivat liittyä mihin tahansa Koillismaan Osuuskaupan tarjoamiin nykyisiin palveluihin tai kokonaan uuteen palvelutarjontaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.