Juuri nyt: Posion taa­ja­man va­lais­tus uu­si­taan - kun­ta­lai­sil­la mah­dol­li­suus lausua mie­li­pi­teen­sä suun­ni­tel­miin

Joko luit: Isoja kaloja nousi ver­kos­ta Kuu­sa­mos­sa - lue tästä uusin ka­la­ki­sa­jut­tu

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Lapsi- ja per­he­työ etu­si­jal­la Tai­val­kos­ken seu­ra­kun­nas­sa – kirk­ko­neu­vos­to va­ki­nais­ti las­ten­oh­jaa­jan

Vaikka alle kouluikäisten lasten määrä on viime vuosien aikana Taivalkoskella vähentynyt, työvoiman tarve lapsi- ja perhetyössä ei ole vähentynyt. Lastenohjaaja Sanna Lahtisen vakinaistamisella ja lapsityön tilanteen vakauttamiselle on positiiviset vaikutukset lasten ja lapsiperheiden toimintaan seurakunnassa, Taivalkosken seurakunnan kirkkoherra Tuomo Törmänen sanoo tiedotteessa.

Taivalkosken seurakunnan kirkkoneuvosto siis vakinaisti lastenohjaaja Sanna Lahtisen (ent. Lukkari) 13.5.2023 lukien. Lahtinen on toiminut Taivalkosken seurakunnassa määräaikaisena lastenohjaajana 31.5.2021 lukien.

– Sanna Lahtinen on toiminut lastenohjaajan työssä esimerkillisellä tavalla. Lisäksi Lahtisen työpanos muussa seurakuntatyössä kuin lapsityössä on ollut merkittävä, seurakunnan tiedotteessa sanotaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.