Viikon kysymys: Seu­ra­sit­ko Rukan maail­man­cu­pien kil­pai­lu­ja?

Kuvaajalta: Ruka Nor­di­cis­sa iski tunne, että olen vapaan tyylin kil­pai­lus­sa pe­rin­tei­sen suk­sel­la

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Lasten ja nuorten ki­sa­toi­min­ta kes­key­tet­tiin alppi- ja frees­ty­le­hiih­dos­sa – Rukalta kisat maa­lis­kuun lopulta uuteen ajan­koh­taan

Ski Sport Finland on päättänyt keskeyttää alppihiihdon ja freestylehiihdon lasten ja nuorten kilpailutoiminnan Suomen hallituksen määrittelemän sulkuajan 8.-28.3. väliselle ajalle. Taustalla on Olympiakomitean ohjeistus urheiluseuroille ja lajiliitoille, kerrotaan SSF:n tiedotteessa. Ohjeistuksen mukaan lasten ja nuorten kilpailutoiminta ei käynnisty ainakaan ennen kuin 28. maaliskuuta.

SSF:n hallitus päätti keskiviikkona perua alppi - ja freestylehiihdon kilpailut U14- ja U16-ikäluokkien osalta kokonaan edellä mainitulta ajalta. Kilpailujen järjestäjien kanssa kisoille pyritään löytämään uusi ajankohta.

Koillismaalla uuteen ajankohtaan siirtyvät Rukalla 26.-28. maaliskuuta alunperin kalenterissa olleet U14- ja U16-ikäluokan alppihiihtokilpailut. Iso-Syötteen freeski-kisat 27.-28. maaliskuuta on SSF:n kilpailukalenterin mukaan peruttu.

Paikallisesti seurojen ja ryhmien harjoittelutoiminta voi jatkua, kun noudatetaan sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvan harjoittelun ohjeistuksia terveysturvallisuudesta ja osallistujien lukumäärästä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.