Lii­kun­ta­hal­li saa­ta­neen tällä vii­kol­la käyt­töön – Käyt­töön­ot­to­tar­kas­tus meni läpi, nyt odo­te­taan osa­tar­kas­tuk­sen hy­väk­syn­tää

-
Kuva: Mikko Halvari

Kuusamon liikuntahallin käyttöönottotarkastus on tehty aikataulussa viime viikon perjantaina. Tarkastus meni läpi, mutta liikuntahallia ei ole vielä saatu käyttöön. Esimerkiksi liikuntasalissa ei päästä vielä tällä viikolla vetämään jumppia.

– Urakoitsijoilla on nyt vielä joitakin tehtäviä ja omatarkastuksia tehtävänä. Kun he ovat sen tehneet, he ilmoittavat meille ja sitten pidetään urakkasuorituksen osatarkastus ja sen jälkeen se saadaan käyttöön, kertoo Kuusamon kaupungin rakennuttajainsinööri Jyrki Oikarinen.

Pääurakoitsija Manra Oy:stä Juho Manninen kertoo, että liikuntahallin remontti on edennyt heidän puolestaan aikataulussa.

– Meidän puolesta se on valmistunut aikataulussa ja odottaa nyt tilaajan vastaanottoa. Viimeisen tiedon mukaan siellä on sijainen, joka ei halunnut suorittaa vastaanottoa. Nyt odotellaan varsinaista valvojaa paikalle, Manninen kertoo tiistaina aamupäivällä.

Reissusta tavoitettu Oikarinen ei osaa kertoa, onko vielä tullut pyyntiä osatarkastukselle, mutta jos pyynti tulee, tarkastus voidaan pitää jo tiistaina.

– Luotetaan kovasti siihen, että saataisi asiat siihen kuntoon, että liikuntahalli saataisi käyttöön tällä viikolla, Oikarinen kommentoi.

Pölkky Kuusamolla pitäisi olla hallilla viikonloppuna harjoitusturnaus. Oikarisen mukaan näillä näkymin turnaus voidaan pelata liikuntahallilla.

Jäähalli etenee päivitetyssä aikataulussa. Jäälle pitäisi päästä marraskuussa.

Monitoimi-/jäähallin rakennustyöt aloitettiin viime kesänä. Monitoimihalliin tulee uusi jäähalli sekä liikuntahallin laajennus.