Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Li­sä­ra­haa sotelle Tai­val­kos­kel­la: "E­ri­kois­sai­raan­hoi­don kus­tan­nus­ten en­nus­ta­mi­nen ta­lous­ar­vio­ta teh­des­sä on haas­ta­vaa"

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuusto myöntää sosiaali- ja terveyslautakunnalle lisää määrärahaa 760 000 euroa. Sosiaali- ja terveystoimi ei tule lautakunnan mukaan pysymään vuoden 2020 aikana annetussa 15 300 000 euron toimintakatteessa. Erikoissairaanhoidon kustannusten ennustaminen talousarviota tehdessä on haastavaa. Vaihteluväli voi olla 3 600 000 euron ja 4 700 000 euron välillä. Kuukausittain laskutettujen yli 10 000 euron erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja kehitysvammahuollon  määrä oli raportointi aikana 64 kappaletta ja 1 529 607 euroa. Sairaanhoitopiirin ostojen osuus tulee mahdollisesti ylittymään noin 500 000 euroa budjetoidusta.

Koronapandemia on aiheuttanut taivalkoskella jo 111 355 euron kustannukset terveydenhoidolle.Suurimpia menoeriä on aiheuttanut suojavarustehankinnat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.