Viikon kysymys: Seu­ra­sit­ko Rukan maail­man­cu­pien kil­pai­lu­ja?

Kuvaajalta: Ruka Nor­di­cis­sa iski tunne, että olen vapaan tyylin kil­pai­lus­sa pe­rin­tei­sen suk­sel­la

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Eikö ny­ky­maail­mas­sa saa enää rau­has­sa era­koi­tua ja mö­köt­tää, mikäli näin tahtoo?

Sattuipas vastaan keskiviikkona 9.11 entisen Hotelli Kuusamon, eli nykyisen Ravintola Talonpöydän aulassa erikoinen propagandakoneisto. Kyseiset ”Hyvinvointilähettiläät”, olivat järjestäneet tapahtuman ja levittivät hyvinvoinnin sanomaa. Korviin asti ulottuvan hymyn kanssa järjestäjät pysäyttivät kaikessa rauhassa kulkeneen allekirjoittaneen ja pyysivät keskustelemaan. Monenlaista lippua ja lappua jakoivat, ja kyselivät, kuinka olen hyvinvoinnistani huolehtinut, tahi sattuisinko tuntemaan oloni syrjäytyneeksi.

Eikö nykymaailmassa saa enää rauhassa erakoitua ja mököttää, mikäli näin tahtoo? Onko vuosi 2022 tuonut tullessaan sen, että ei saakaan enää omasta tahdostaan voida pahoin, vaan täytyisi iloita ja hymyillä kirkonkylällä.

Kyllä ei ennen vanhaan ei lähdetty kämpästä ukkoa hakemaan kirkolle, mikäli hän halusi olla rauhassa. Tästä kohtaamisesta suivaantuneena haluaisin tuoda esille mitä Suomalaisimman idean. Alan tästä lähtien järjestämään yksin korvessa kämpässäni marraskuun kunniaksi ”pahoinvointi viikon”.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.