Mäkelän koulu saa ve­si­ka­ton kor­jauk­sen, Pork­ka­tör­mä teki pienen co­me­bac­kin, mutta tuomio säilyi – Kuu­sa­mon val­tuus­to nuiji kasaan bud­jet­ti­ko­kouk­sen häm­mäs­tyt­tä­vän no­peas­ti

Luonnonsuojelu: Nokia pe­rus­taa uuden luon­non­suo­je­lu­alueen Ala-Kit­kal­le

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Kerro parhaat seu­ra­kun­ta­muis­to­si – ­Kuu­sa­mon seu­ra­kun­ta kerää ta­ri­noi­ta 350-vuo­tis­juh­la­vuo­dek­si

Vielä ehdit mukaan kirjoittamaan lyhyenkin muistelun, kommelluksen tai tarinan omasta kokemuksestasi Kuusamon seurakunnan juhlavuoden kirjaan.

Se voi olla herkkä ja kaunis hetki, jonka muistat tapahtuneen. Vai onko muistelusi selviämistarina? Yhdessä seurakunnan työntekijän kanssa löytyi uusi tie hankalaan elämäntilanteeseen ja sait voimaa jatkaa eteenpäin.

Vai onko se sittenkin kommellus, joka tapahtui kastejuhlassa, hääjuhlassa tai vaikkapa ukin syntymäpäivillä? Miten korona sotki perheenne suunnitelmat, kun rippikoululeirejä piti koko ajan säätää eri kohtaan?

Muistatko kun tulit isoseksi seurakuntaan? Oletko ollut kesätyöntekijänä hautausmaalla? Miten sinä, musiikin ystävä, koit kun lauloit Matti Naamangan nuorisokuorossa tai kuljit Raimo Heikkilän urkuoppilaana?

Näiden kaltaisia ja monia juttuja vielä odotamme.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.