Joko luit: Näin it­se­näi­syys­päi­vää juh­li­taan Koil­lis­maal­la

Juuri nyt: Hyvälle tyy­pil­le 500 euroa – tai­val­kos­ke­lai­nen puu­ta­va­ra-au­ton­kul­jet­ta­ja Juha Par­viai­nen sai Met­sä­mies­ten Säätiön sti­pen­din

Toimittajalta: On­nel­li­suus koostuu useista eri pa­li­kois­ta – ei ole väärin unel­moi­da niistä kai­kis­ta

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Kil­pai­lun näi­vet­tyes­sä kärsijä on aina asiakas

Näkökulma

Sosiaali- ja terveysala on yksi yhteiskuntamme tukipilareista, jonka tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Ihmiset tarvitsevat terveydenhuoltoa erilaisissa elämäntilanteissaan, ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että nämä palvelut ovat laadukkaita, helposti saatavilla ja kohdistuvat oikein. Nykypäivän digitalisoituvassa maailmassa teknologian hyödyntäminen terveydenhuollossa on muuttunut välttämättömäksi. Tässä muutoksessa yhteiskehittäminen nousee avainasemaan, kun puhumme sosiaali- ja terveysalan digiloikasta.

Digitalisaatio tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia parantaa terveydenhuollon laatua ja tehokkuutta. Sähköiset potilastietojärjestelmät, etäkonsultaatiot, terveydenhuollon tekoälyratkaisut, nämä kaikki voivat tehdä terveydenhuollosta nopeampaa, tarkempaa ja kustannustehokkaampaa. Digitaaliset sovellukset voivat myös auttaa ihmisiä seuraamaan omaa terveyttään ja ottamaan entistä enemmän vastuuta omasta hyvinvoinnistaan.

"Sotealan digiloikka ei ole pelkästään teknologinen muutos, vaan se on mahdollisuus rakentaa inhimillisempää terveydenhuoltoa, jossa potilaat ovat aidosti keskiössä."

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.