Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Kohu seu­ra­kun­nan logon käy­tös­tä on saanut nau­ret­ta­vat mit­ta­suh­teet

Kyllä minä niin mieleni pahoitin; tuumaisi tähän Mielensäpahoittaja. Tämä mielen pahoitus johtuu tästä meneillään olevasta keskustelusta ja otsikoihin rumalla tavalla nousseista seurakuntavaaleista. Olen tätä keskustelua seurannut ja ihmetellyt suuresti tätä touhua.

Lähdin ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin ajatuksena se, että kirkko, seurakunta, kristillisyys ja mahdollisuus vaikuttaa kuuluvat meille kaikille, jotka maksamme kirkollisveroa. Mielestäni kirkon ja seurakunnan pitää olla paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita, vaikka eivät maksaisi edes kirkollisveroa.

Uutena, innokkaana ja täynnä hyvää uskoa seurakuntavaaleihin liittyen lähdin mukaan puolustaakseni mahdollisessa valtuustossa heitä, jotka eivät jaksa omia oikeuksiaan puolustaa kuten lapset, nuoret, vammaiset, vanhukset ja he, jotka jopa yhteiskunta on hylännyt ja joita elämä ei ole kohdellut toivotulla tavalla.

"Se ryhmittymä, joka tämän myrskyn on nostanut, pelkää ehkä oman vaalituloksensa puolesta ajattelematta laajempaa kokonaisuutta eli sitä, mistä meidän oikeasti pitäisi keskustella vaalityön aikana."

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.