Asuntopula: Kuu­sa­moon lisää vuok­ra-asun­to­ja ja mai­se­ma­tont­te­ja

Vanhat kuvat: Kuinka on suksi luis­ta­nut? – Katso kuvat men­neil­tä tal­vi­lo­ma­vii­koil­ta

Toimittajalta: Nuoriso ei olekaan pilalla

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Olen tai­pu­vai­nen ajat­te­le­maan, ettei ta­val­li­sel­ta ve­nä­läi­sel­tä ole kysytty mie­li­pi­det­tä, läh­tee­kö Putin sotaan

Osmo Buller kolumnissaan (KS 5.12.2022) tahtoi tehdä selvään eron tavallisten venäläisten ja Putinin Ukrainan sodan välille. Hänkään ei hyväksynyt Ukrainan sotaa, vaan piti sitä suorastaan rikollisena, mitä se ilmiselvästi onkin.

Sen sijaan hänestä oli kohtuutonta, että tavalliset Venäjän kansalaiset syyllistetään Putinin mukana. Sen onkin mielenkiintoinen kysymys, ketä kyseisestä sotaretkestä yleensä voidaan syyllistää Putinin ohella.

Kaikki ne, jotka ovat sitä ääneen protestoineet ja arvostelleet, on pistetty vankilaan tai vaiennettu lopullisesti.

Bullerin mielipiteen ymmärtää hyvin, kun otetaan huomioon hänen poliittinen taustansa. Hän on uskollinen vasemman laidan kulkija, jolla on elämänsä varrella ollut monenlaisia yhteyksiä itäiseen naapuriin.

Minä itse olen yhtä oikealla kuin Buller on vasemmalla, ja olen sota-ajan kasvattina tottunut kutsumaan venäläistä ryssäksi.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi