TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Ra­sis­mi-sa­nan kiel­tei­syys laa­je­nee hel­pos­ti

Rasismi on sanana vastenmielinen, uhkaava alkukantainen sivistymätön, vailla inhimillisyyttä. Mutta se on vain sana. Se voi suuntautua myös sanojaansa kohti.

Sanan kielteisyys laajenee helposti ohi tarkoituksestaan ja sitä käytetään ihan muunlaiseen hyötytarkoitukseen. Pääministerimme on hyökännyt  koko poliittista keskusteluamme  vastaan syyttäen ilmaisun avulla äänestäjäkuntamme enemmistöä.

Rajua kielenkäyttöä, ajattelemattomuutta, hyödyn tavoittelua keinoista välittämättä vaalien alla. Naapurimme käy sotaa tappamalla  syyttömiä ihmisiä heidän omalla maallaan.

Ollaanko tässä rasistisuuden juurilla? Tapetaanko tasapuolisesti kaikkia? Siinä olisi riittävästi miettimistä tuon sanan tarkoituksesta.

Emme halua olla rasisteja vaan kohdella ihmisiä demokratiamme suojassa inhimillisesti ja tasapuolisesti, kun he hakevat suojaa tappajiansa vastaan.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.