Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Tai­val­kos­ke­lai­set eivät saa ään­tän­sä kuu­lu­vil­le – ohit­taa­ko Pohde va­li­tuk­sem­me?

Taivalkoskelaisten on vaikea saada ääntään kuuluviin nykyisen hyvinvointialueen Pohteen palvelujärjestelmän toimiessa yksipuolisesti ja palveluja huonontavasti meitä kuulematta.

Keskusteltuani kunnanjohtaja Haatajan kanssa, tein Taivalkosken kunnanvaltuustolle kuntalaisaloitteen, jossa toivoin että kunnanvaltuustomme käsittelee asian ja esittää hyvinvointialueen aluevaltuustolle neuvottelua tilanteen korjaamiseksi.

Kj. Haataja ilmoitti minulle seuraavaa: ”Kunnanvaltuusto käsittelee aloitteenne ja antaa siihen vastineen niin kuin muutkin kuntalaisaloitteiden osalta tehdään. Valtuustolla ei ole toimivaltaa tehdä päätöstä sosiaali- ja terveyspalveluista esim. korjaavista palvelujärjestelyistä, koska soten voimaanpanonlain mukaisesti toiminnoista vastaa 1.1.2023

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.